tjo hej tjo ho

Jaha, har kikat på melodi festivalen, vet inte men det är inte samma grej som förut, inga riktigt schlager låtar tycker jag och sen att det är flera omgångar, ska vara en tävling och sen eurovision... men men jag får ju aldrig som jag vill så varför ska jag få det nu?

Jaha jobbat idag är ju som sagt min jobb helg, men i morgon har jag iaf sov morgon... riktigt skönt, är satans trött så ska bli skönt att få sova ut, om inte den satans grannen sätter i gång och spelar som han gjorde tolv i natt, okej han får ha fest men ge fan i att börja spela tolv på natten med så jävla hög volym att jag inte kan sova, han bor längst ner och vi längst upp, men jag kan sjunga med i texten så högt spelar han, och han lyckas alltid tajma in när jag ska upp och jobba... typiskt, så är rejält trött för jag har knappt sovit nåt i natt och sen när man ska upp och börja jobba 7... det är drygt trots min unga ålder... haha...

Vart ute och gått 2 ggr idag, Duktigt, en gång själv och en gång med Hanna, är så skönt att gå, bara man väl tar sig i kragen och går så... men är just det att komma ut sen är det ju jätte skönt!!!

Nej ska nog krypa till sängs snart...

Väntar fortfarande på att nån ska komma och ge mig den där resan... har ju trots allt namnsdag nästa vecka ;)

Vaddå, drömma kan man väll :)

Ha de bra alla!!!

*Love me or leave me*

tjo hopp

Jaha, vad ska vi skriva idag då, inte gjort mycket idag!

Vart till Nisses och köpt lekställningar till katten, så förhoppningsvis låter han bli tapeterna =)

Sen vart det fika med Caroline och Hanna! Trevligt...

Försökte få semester i morgon men sket sig, fast det förstod jag eftersom jag skicka in det igår, finns inga vikarier.. HALLÅ!!! VART ÄR NI??? fattar inte, vart har alla vikarier tagit vägen, finns inga att sätta in längre, förut slogs alla om jobben men inte längre...

Vill åka utomlands, tänk om nån kunde komma och säga; Här har du en resa... Skulle va så skönt att få skita i allt och bara åka iväg till åt varmare ställe!!!

Carolien och fredrik åker till Thailand på tisdag, inte nå avundsjuk, 2 veckor fatta va skönt... Vill oxå...snyft

Nej nu ska jag röja undan lite bland mina kläder, tråkigt men välbehövligt!!!

Ha de bra alla!!!

*jag tänker, alltså finns jag,tror jag*

Jaha

Alla kör ju sån här blogg så då får ju jag oxå avancera över till det =)
Får väll se om det är nå bättre =)

Idag orkar jag mest inte skriva nåt alls...

Ha de gött alla!!!

*Love me or leave me*

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0